Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening kanovoorzieningen in de gemeente Haarlem

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Opening kanovoorzieningen

Zaterdag 17 juni 2000 worden er nieuwe kanosteigers officieel in gebruik genomen. Wethouder mevrouw G.R. Kroskinski-de Keulenaar zal om 12.00 uur de opening verrichten bij een van de nieuwe steigers bij het gemaal Fuikvaart/hoek Leonard Springerlaan, Fuikvaartweg. Zij zal vanaf de hoek Prins Bernhardlaan/Leonard Springerlaan naar de nieuwe steiger varen.Kanovaarders van de Haarlemse Kanovereniging, kanovereniging De Trekvogels en Kano- en Roeivereniging Zaandam zullen tijdens de opening acte de precence geven.

Haarlem is sinds korte tijd enkele kanovoorzieningen rijker. Het gaat hierbij om overdraagplaatsen aan het Badmintonpad, bij het gemaal Fuikvaart en voorzieningen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie