Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Solidariteitsplein op multiculturele Festival Mundial

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

FNV op Festival Mundial
FNV Voorlichting - (publieksinfo@fnv.nl)

Op zaterdag en zondag 17 en 18 juni staat de FNV weer midden in het multiculturele muziek-, dans-, en theaterspektakel van Festival Mundial. Er zijn zo'n zestig optredens, waaronder Femi Kuti, Postmen en Abel.

Euro 2000
De FNV sponsort, samen met Amnesty International, een podium met eigentijdse wereldmuziek en organiseert allerlei inspirerende activiteiten op het 'FNV solidariteitsplein'. Dit keer onder andere aandacht voor Euro 2000. De inzet is betere arbeidsomstandigheden voor werknemers in de sportkledingindustrie. Diverse FNV-bonden doen mee, waaronder ABVAKABO FNV, FNV Bondgenoten en de AOb. Ook zijn de FNV-secretariaten etnische minderheden en jongeren aanwezig.

Het Festival Mundial wordt op17 en 18 juni gehouden in het Leijpark in Tilburg. De entree is 5 gulden per dag (kinderen tot 12 jaar gratis). Een deel van de opbrengst gaat naar diverse ontwikkelingsprojecten. Meer informatie op de site van www.festivalmundial.nl(Festival Mundial)

15 juni 2000

www.fnv.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie