Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Live voetbal Achilles '94 - Katwijk bij Radio en TV West

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
RTV West

LIVE VOETBAL ACHILLES '94--KATWIJK BIJ RADIO EN TV WEST

Wie wordt er landskampioen ?


14 juni 2000

Zowel TV als Radio West zenden aanstaande zaterdag de beslissende voetbalwedstrijd om het algemeen amateurkampioenschap van Nederland rechtstreeks uit. Het live-verslag via zowel radio als tv begint om
15.00 uur. Zaterdagmiddag 17 juni is het er op of er onder voor voetbalvereniging Katwijk. Dan wordt in Assen de beslissende wedstrijd om het algemeen amateurkampioenschap van Nederland gespeeld. De eerste wedstrijd afgelopen zaterdag tussen de zaterdag- en de zondagkampioen eindigde in een 2-1 overwinning voor de Katwijkers. Aan een gelijkspel heeft zaterdagvereniging Katwijk dus genoeg om zich algemeen amateurkampioen voetbal van Nederland te mogen noemen. De regionale zender Radio en TV West zendt de wedstrijd, waar niet alleen Katwijkers, maar veel voetballiefhebbers uit de hele regio in geïnteresseerd zijn, rechtstreeks uit. Radio West zal vanaf 14.00 uur de sfeer en de wedstrijd in Assen voor het thuisfront verslaan; TV West begint met de uitzending om 14.45 uur. Voor het radioverslag tekenen Willem van Zuylen en Etienne Verhoeff, het tv-commentaar wordt verzorgd door Wim Plekkenpol, terwijl Herman Nanninga samen met een gast de wedstrijd vanuit de tv-studio zal bekijken.

8 juni 2000
NIEUWE JAS TV WEST


8 juni 2000
Parkpop op West


11 april 2000
Elke week 500 gulden te winnen bij TV West


1 februari 2000
Amerikaanse presidentsverkiezingen op Radio West

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie