Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICCO: fototentoonstelling Vietnamese inheemse volkeren

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2000 presenteert ICCO zich op het Festival Mundial (www.festivalmundial.nl) de fototentoonstelling 'Vietnam, land met vele gezichten'. ICCO, Interkerkelijke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking in Zeist nodigt u van harte uit de tentoonstelling in Tilburg te bezoeken.
ICCO-medewerker Kees de Ruiter begeleidt ruim 45 projecten in Vietnam. Gedurende drie jaar werkte hij in Vietnam aan opbouw en versterking van het maatschappelijk middenveld, o.a. op de weg naar verbetering van de situatie van de armste en uitstervende etnische volkeren. De portretten die hij van de inheemse bevolking maakte, worden nu tentoongesteld. Dit is vooruitlopend op een langerdurende tentoonstelling ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie