Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tickets HAHN Airlines voortaan exclusief via Flite Reps

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 17 JUNI 2000

Nieuwe BSP verwerking HAHN Airlines

Hahn Airlines, de carrier waarmee meer dan 50 Zuid-Amerikaanse Airlines geboekt kunnen worden, heeft de ticketing procedure gewijzigd. Met ingang van 1 juli 2000 is het niet meer mogelijk om rechtstreeks de BSP handelingen voor Hahn Airlines uit te voeren. Deze zijn voorlopig "bevroren".

Flite Reps, vertegenwoordiger van Hahn Airlines in de Benelux, zal vanaf deze datum de ticketing en afhandeling verzorgen. Het reserveren van vluchten kan nog steeds zelfstandig worden uitgevoerd.

Tot 30 juni kunnen touroperators en reisbureaus nog zelf de tickets voor het Duitse Hahn Airlines printen. Na deze datum kunnen zij bij Flite Reps in Heemstede terecht, de Benelux vertegenwoordiger van alle
50 bij Hahn Airlines aangesloten carriers. De nieuwe verwerking geschiedt in opdracht van Hahn Airlines.

Flite Reps is dé specialist op het gebied van reizen naar Latijns Amerika. Via 023 - 54 83 777 kunnen meer dan 2500 bestemmingen in Zuid Amerika geboekt worden.

Flite Reps vertegenwoordigt tevens luchtvaartmaatschappijen zoals TWA, Grupo TACA, Aero Continente en Air Seychelles en verzorgt voor hen de sales, reserveringen, marketing en support services.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie