Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 17-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 17-06-2000

2e Persbericht 17 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanranding en bedreiging
Een 18-jarige vrouw is vrijdagavond rond 19.30 uur op de Boschdijk door een onbekende man aangerand en met een mes bedreigd. De vrouw fietste over de Boschdijk richting Acht. Ter hoogte van de begraafplaats werd ze door en man van haar fiets getrokken. Met een mes sneed de man haar bovenkleding open. De vrouw rukte zich los en sloeg van zich af. Zij liep daarbij snijwonden op aan haar wang hals en borst. De dader is een man van boven de 25 jaar. Donker bruine huidskleur, zeer kort zwart haar. Hij had hel blauwe ogen en een ringbaardje. De dader was in het bezit van een zwarte scooter. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie Woensel Zuid tel. 040 2331000

Valkenswaard: Poging diefstal auto
In de nacht van vrijdag op zaterdag is geprobeerd een op het Henricusdal geparkeerde auto te stelen. Een ruit werd ingeslagen en de bedrading van de stuurkolom losgemaakt. Mogelijk is de dief tijdens zijn werk gestoord. Uit de auto is niets gestolen.
Beek en Donk: Inbraak
In een schuur aan de Herendijk in Beek en Donk is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De dieven klommen over een poort en namen uit de schuur een bosmaaier, drie slijpmachines, een schuurmachine, en een compressor mee.

Budel: Diefstallen op kampeerterrein
Zaterdagmorgen rond 4.00 uur is op een kampeerterrein bij het sportpark aan de Sportlaan in Budel een 39-jarige man uit Amsterdam het slachtoffer geworden van een insluiper. Zij tent werd opengemaakt en de dief nam f. 200,- , een gsm toestel en een fototoestel t.w.v. f. 1000,- mee. Een 20-jarige vrouw uit Tilburg die op een kampeerterrein aan de Poelderstraat bivakkeerde overkwam hetzelfde. Zij werd bestolen van haar sportkleding, sleutels, slaapzak met toebehoren, toiletartikelen en een bril. Bij een 28-jarige man uit Monster werden in zijn tent, aan de Poelderstraat, de sleutels van zijn auto gestolen. Daarmee gingen de dieven naar het parkeerterrein en namen daar zijn auto mee waarin een gsm telefoon van f. 1000,- en een notebook van f. 6000,- lagen. De auto is een blauwe Mazda 323F met het kenteken SR-JH-43.

Deurne: Joyriding
In de nacht van vrijdag op zaterdag is joyriding gepleegd met een auto, die geparkeerd stond op de Heuvel in Deurne. De eigenaar merkte vanmorgen dat zijn auto opengebroken was. De stuurkolom was geforceerd en met zijn auto was een stuk gereden. De dader parkeerde de auto, na de rit, weer op zijn plaats.

Helmond: Man en vrouw ontkomen aan overval
Een 30-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden uit Helmond zijn zaterdagmorgen rond 0.15 uur mogelijk ontkomen aan een overval. De man en vrouw hadden juist een cafetaria in de Geysendorfferstraat gesloten en via de achterkant verlaten. Aan de zijde van de Meelstraat kwamen plots drie gemaskerde mannen op hen af. De man en vrouw zetten het op een lopen en gingen ieder in een afzonderlijke richting. Zo wisten zij de overvallers af te schudden. De politie is met een onderzoek gestart.

Helmond: Woninginbraak
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan de Brantstraat in Helmond. Een gedeeltelijk openstaand raam op de eerste verdieping van de woning werd opengebroken. De daders namen een Cd-speler, een videocamera en 2 luidsprekerboxen mee.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie