Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mega Aerobic Fighting Event: vechten op muziek

Datum nieuwsfeit: 18-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HEALTHY BUSINESS

The Grand Duel (Mega Aerobic 'Tae-Bo' Fighting Event)
Op 18 juni 2000 organiseren Kenneth Leeuwin en Corrine Geeris The Grand Duel 'Mega Aerobic Fighting Event'. Dit evenement is bedoeld voor mensen die enige ervaring hebben met vechtsporten op muziek, zoals Tae-Bo, Thaiboxing aerobics, Cardio Combat, Body Combat, Karaterobics, etc. Vechtsporten op muziek bestaat al jaren. Zo passen Corrine en Kenneth dit concept al enige tijd met succes toe. Door de komst van Billy Blanks en zijn Tae-Bo is vechtsporten op muziek een enorme rage geworden.

Zowel Kenneth als Corrine hebben een brede ervaring op het gebied van vechtsporten en aerobics. Kenneth is voormalig wereldkampioen Karate en is momenteel internationaal aerobic presenter. Corrine is voormalig wereld kampioen Thai- en Kickboxing (1991-1997) en is momenteel profbokser.

Het evenement zal van start gaan om 12.00 uur tot 17.00 in Sporthal 'de Bloemhof'. Deze zal bestaan uit een 3 verschillende workouts, waarvan als hoogte punt The Grand Duel (een workout met tweetallen) en 2 pauzes, tijdens de pauzes wordt er een Capuera demonstratie gegeven en wordt er live gezongen. Tevens zijn er diverse stands aanwezig voor verkoop en informatie.

Tijdens de work-out zullen juryleden een aantal winnaars selecteren die door de sponsoren beschikbare prijzen kunnen winnen.

Voor inschrijving of meer informatie over the Grand Duel kunt u terecht bij www.cardiocombat.com of kunt u bellen met Smile Sport 023-5270864 en Sun Sports 020-6869779.

22 mei 00 16:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie