Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland-Noord

Datum nieuwsfeit: 18-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland-Noord
Bestuurder onder invloed

SOEST Een 25-jarige automobilist uit Soest viel afgelopen nacht rond half vijf op doordat hij met hoge snelheid over de Koningsweg reed. De politie zette de man aan de kant op de Dalweg en constateerde dat hij alcohol had genuttigd. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 1,3 promille, reden om zijn rijbewijs in te vorderen.

Controle fietstunnel Te Veenweg Zuid

EEMNES Zaterdag 17 juni hield de politie een korte controle op het verplichte fietspad Te Veenweg Zuid bij de tunnel omdat regelmatig automobilisten ten onrechte door de tunnel rijden. Twee automobilisten kregen dan ook een bekeuring. De passerende fietsers stelden de controle zeer op prijs, maar gaven aan dat veel vaker automobilisten gebruik maakten van de tunnel. Daarnaast kregen twee bromfietsers een bekeuring en wel voor het opvoeren en niet verzekerd zijn.

Insluiping in woning

SOEST Een onbekend persoon zag gistermiddag tegen zes uur kans om ongezien een woning aan de van Mecklenburglaan binnen te sluipen. De persoon drong via een niet afgesloten raam aan de achterzijde binnen en doorzocht de kasten. De dader maakte sieraden buit. De bewoners waren wel in de woning, maar hadden niets bemerkt van de insluiping. Een ingesteld buurtonderzoek leverde tot nu toe geen bruikbare aanwijzingen op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie