Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wedstrijd Portugal - Roemenië feestelijk verlopen

Datum nieuwsfeit: 18-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

EURO2000: wedstrijd Portugal - Roemenië feestelijk verlopen

Een persbericht bij het onderwerp Europees kampioenschap voetbal 2000


18 juni 2000
De wedstrijd Portugal - Roemenië in het Gelredome in Arnhem is zonder problemen verlopen. Er zijn vijf verdachten van zwarthandel en vijf verdachten van zakkenrollerij door de Arnhemse politie aangehouden.
Bij het treinvervoer van Engelse supporters vanuit Charleroi via Brussel naar Nederland zijn twee Nederlandse pelotons Mobiele Eenheid ingezet. Deze begeleiding is ook zonder enig probleem verlopen.
Bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is sinds 5 juni het Nationaal Coördinatiecentrum (NCC) actief als bestuurlijk coördinatie- en informatiecentrum. Voor de persvoorlichting is er gedurende het voetbalkampioenschap het Nationaal Voorlichtingscentrum EURO2000 (NVC). Dit onderhoudt dagelijks contact met de voorlichters van alle betrokken partijen. Dagelijks is er om 11.15 uur een persbriefing op het ministerie van BZK.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie