Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 18-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 18-06-2000 2e persbericht 18 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Autodiefstallen


- Tussen zaterdag 14.00 uur en zondag 10.15 uur is vanaf de Jan van de Capellelaan een rode BMW 535 met het kenteken DR-BP-86 gestolen.

- Vanaf de Antoon Coolenlaan is zondagmiddag een paarsblauwe Volkswagen Polo met het kenteken XP-TD-70 gestolen.
Eindhoven: Man negeert aanwijzingen politie
Zondagmiddag om 14.55 uur is op de Nieuwe Emmasingel een 26-jarige man uit Maarheeze aangehouden. Hij was met zijn bestelauto, ondanks aanwijzingen van de politie, het parcours van het inline-skate-evenement opgereden. Hij kon staande gehouden worden. Hij bleek in het bezit te zijn van een klein beetje cocaïne (0,08 gram). Voor beide feiten wordt proces-verbaal opgemaakt.
Helmond: Woninginbraak
Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Sijzenstraat. De achterdeur is opengebroken en de buit bestond uit sieraden en buitenlands geld.

Deurne: Inbraak in woning
Zondag, tussen 1.30 en 10.30 uur is ingebroken in een woning aan de Lavendelheide. De ruit van de achterdeur is ingeslagen. Uit de woning verdwenen twee videorecorders, een stereoset, een decoupeerzaag en een portemonnee met ongeveer fl. 750,=.

Hapert: Inbraak
Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan De Wijer. Aan de achterzijde van de woning is de ruit uit de schuifpui gehaald. De buit bestond uit een kluisje waarin geld en kentekenbewijzen van autos zaten. Hoeveel geld is nog niet bekend. De dief of dieven hebben de woning via de voordeur verlaten. Aangezien de woning aan een tamelijk drukke straat staat is het mogelijk dat voorbijgangers iets hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie De Kempen, 0497-531600.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie