Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke lokalen voor basisscholen Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Twee tijdelijke lokalen

Het aantal leerlingen op de basisscholen Prins Willem Alexander en de Kwakel neemt zodanig toe, dat de leerlingen niet meer in de bestaande gebouwen kunnen worden gehuisvest. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 25 mei 2000 een krediet beschikbaar gesteld voor het plaatsen van twee tijdelijke lokalen. De procedure voor de bouwvergunning begint binnenkort.
De lokalen hebben hetzelfde uiterlijk als de reeds geplaatste lokalen. Het lokaal voor de Kwakel komt op de plaats waar nu de fietsenstalling staat. Deze stalling wordt verplaatst. Het tijdelijke lokaal wordt van bovenaf op zijn plaats getakeld, zodat geen bomen hoeven te worden gerooid.
Het lokaal voor de Prins Willem Alexanderschool wordt ook met een kraan geplaatst, tegen het laatst geplaatste lokaal bij de dependance. Ook worden hier geen bomen gerooid en wijzigt er niets aan de beplanting langs de Anjerdreef. Op de plaats waar het lokaal wordt neergezet, worden wel een aantal struiken gerooid. Op maandag 19 juni om 19.30 uur is er over dit onderwerp een informatie-avond in het gemeentehuis en beantwoorden wij graag uw eventuele vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie