Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond bouwplan Vispoortstraat in Zutphen

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Informatieavond bouwplan Vispoortstraat

Maandag 19 juni aanstaande is er een informatieavond over het bouwplan Vispoortstraat. De bijeenkomst begint om 19.00 uur in Scholingscentrum de Waterstraat, Waterstraat 33.

Het plan Vispoortstraat betreft woningbouw op de plaats van de oude LTS aan de Vispoortstraat. In het voorjaar van 1998 zijn de eerste plannen daarvoor gepresenteerd. Inmiddels zijn de plannen op verschillende punten aangepast. De bedoeling is dat de oude LTS helemaal wordt afgebroken. Op die plaats worden dan 15 eengezinswoningen gebouwd en 34 appartementen in 4 lagen. Het plan is nu zover dat het de bestemmingsplanprocedure gaat doorlopen. Vanaf 16 juni tot en met 14 juli ligt het bestemmingsplan Vispoortstraat ter visie. Iedereen kan dan schriftelijk zijn of haar reactie geven op het plan. Wethouder A. van Osch zal tijdens de informatieavond een en ander toelichten. Verder zal de architect, bureau B.D.G. uit Zwolle, een presentatie geven. Natuurlijk is er ook tijd ingeruimd voor vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie