Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Italie onbereikbaar voor vrachtverkeer door staking

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

ITALIE ONBEREIKBAAR VOOR VRACHTVERKEER

De vervoersorganisaties Transport en Logistiek Nederland (TLN), Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en verladersorganisatie EVO zijn boos over de lamlegging van het vrachtverkeer in geheel Itali‰ sinds vanochtend. De Italiaanse wegvervoersorganisaties CUNA en UTI hadden aanvankelijk stakingsacties aangekondigd in verband met vastgelopen onderhandelingen tussen wegvervoersorganisaties en de overheid. Vanaf vanochtend zijn deze stakingen echter aangevuld met wegblokkades op diverse plaatsen in Itali‰, waaronder de belangrijke Frejustunnel en veel andere drukke doorgangsroutes. De Italiaanse wegvervoersorganisaties hebben opgeroepen om de blokkades en stakingen in ieder geval de gehele week te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie