Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Weekend 17 en 18 juni 2000

Winkeldieven gepakt in Elst.

Op vrijdag 16 juni hield de politie van Elst drie personen aan, die even daarvoor een winkeldiefstal hadden gepleegd, Het ging om een 17 jarige man uit Wychen, een 17 jarige inwoner van de Lier en een 16 jarige uit Hellevloetsluis. Zij hadden omstreeks 15.45 uur bij ene drogist en een electro zaak enige spullen weggenomen met een totale waarde van f 150,=. Na het opmaken van een proces-verbaal konden zij huiswaarts.

Voetbalsupporter steelt auto

Op vrijdagmiddag werd omstreeks 14.40 uur de personenauto gestolen van een 51 jarige inwoner van Zetten. Hij had de auto nabij zijn woning geparkeerd met de sleutels nog in het contact. Enige tijd later kon de politie in Gendt de man aanhouden die de auto bestuurde. Hij had daarmee al enkele aanrijdingen veroorzaakt, waar is nog niet bekend. De bestuurder was een 25 jarige Portugees, die voor Euro 2000 in Nederland was. De "supporter" is ingesloten in het bureau in Arnhem. De benadeelde heeft zijn auto inmiddels terug. Het onderzoek is nog niet afgerond.

Diefstal Quad

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een Quad gestolen vanaf de Angerensestraat in Gendt. Met het voertuig werd door een boomgaard gereden. Via een sloot kwam men op de weg uit. De aangifte werd gedaan door een 25 jarige inwoner ven Gendt.

Aanrijding tussen fietser en tractor

Zaterdagmiddag vond omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats op de Pannerdenseweg in Doornenburg. Een 55 jarige fietser uit Doornenburg stak met zijn fiets de weg over terwijl daar een 38 jarige bestuurder van een tractor, eveneens uit Doornenburg reed. De fietser botste tegen de hooipers van de tractor en kwam ten val. Hij is met een schouderletsel overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Tel: (0481)377777/(026)3266666
Fax: (0481)378001
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie