Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Workshop TU Delft: 'Omgaan met energie in de 21ste eeuw' verdaagd

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Onderstaande workshop is verdaagd naar een nog nader te bepalen datum!

Ook op zoek naar een kans om je grenzen te verleggen? Kom dan naar de Ideeënfabriek, de interfacultaire workshop van Studium Generale. Neem een kijk in de toekomst en verzin vandaag de antwoorden op de vragen van morgen.

Onder het thema 'Omgaan met energie in de 21ste eeuw' zullen wij de ontwikkelingen op het gebied van energiewinning en opslag onder de loep nemen. Prof. Schoonman zal de laatste innovaties op dit gebied uiteen zetten en tevens uitleggen welke rol verschillende Delftse faculteiten, gebundeld in de DIOC 'Decentralized production and storage of electricity for large-scale application of renewable energy', hierin spelen.

Daarna ben jij aan de beurt. Hoe zal deze nieuwe technologie onze wereld veranderen? Wat betekent, bijvoorbeeld, energiewinnende baksteen voor nieuwe windmolens in de Noordzee? Aan jou wordt gevraagd om samen met studenten van verschillende faculteiten hier een antwoord op te vinden. Vervolgens zullen de resultaten in een levendige eindsessie worden besproken en voorzien van een reactie van de DIOC.

De workshop zou worden gehouden op 19 juni van 13:30 tot 17:30 in de Grote Zaal van Mekelweg 10, maar is verdaagd. Wil je meedoen? Meld je dan aan op de Studium Generale website, www.sg.tudelft.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie