Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 24

Maandag 19 juni vergadert de adviesraad ouderenbeleid om 14.00 uur in de kamer 0.06. De leden van de commissie bespreken de toekomst van de maaltijdvoorziening aan ouderen.

Maandag 19 juni vergadert ook de commissie Welzijn en Cultuur. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Woensdag 21 juni vergadert de Beleidsadviescommissie van Schouwburg De Kampanje om 16.00 uur in de schouwburg.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

-Geziene voorstellingen.

-Vrienden van De Kampanje.

-Voorzien in de vacatures in de Stichting Vrienden van De Kampanje.

Ook de leden van de commissie Milieu komen woensdag 21 juni bijeen. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Donderdag 22 juni is er een gecombineerde vergadering van de commissies

Stadsontwikkeling en Financiën & Grondbedrijf. Tijdens de vergadering wordt gesproken over het Ontwikkelingsprogramma Stedelijke Vernieuwing Den Helder 2000-2004. Na de gecombineerde vergadering is er de reguliere vergadering van de commissie Financiën & Grondbedrijf.

Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.

laaste verandering: juni 14, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie