Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 09.10 uur
Inbrekers overlopen

ABCOUDE Op zondag omstreeks 06.30 uur werd een 41-jarige bewoner van een woning aan de Winkeldijk wakker van het gepiep van zijn 11 weken oude hondje.

Hij ging poolshoogte nemen en stond toen hij de woonkamer instapte oog in oog met een ongeveer 25-jarige man. De vrouw van de bewoner kwam vervolgens ook naar beneden en zag dat in de tuin een ongeveer 25-jarige vrouw stond.

De onbekende man kwam met de smoes dat ze het hondje naar binnen hadden gebracht. Vervolgens gingen de man en vrouw er vandoor en stapten in een op het erf geparkeerde auto en reden weg. De bewoners vermissen niets uit hun woning.

Trailer verliest wiel: motorrijder onderuit

LOENEN Op zondagmiddag verloor een boottrailer één van zijn wielen op de N201 tussen de A2 en de afslag Baambrugge.

Een 27-jarige motorrijder uit Odijk zag geen kans het op hem afkomende wiel te ontwijken, reed er tegenaan en ging met de motor onderuit. De motorrijder liep als gevolg van het ongeval letsel aan zijn linker enkel op. Hij is voor behandeling naar het Oudenrijnziekenhuis in Utrecht vervoerd.

Het wiel was van een boottrailer van een 58-jarige inwoner van Zeist afgelopen. Vermoedelijk is dit veroorzaakt door slecht onderhoud van de trailer. Tegen de Zeistenaar is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie