Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bartiméus als eerste met nieuw Nederlands Benefit Programma

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
Bartiméus bijt spits af met nieuw Nederlands Benefit Programma Driebergen, 19 juni 2000

Bartiméus, een grote organisatie voor onderwijs-, zorg- en dienstverlening aan mensen met een visuele of een visuele en verstandelijke handicap, heeft gekozen voor ProBenefit, de eerste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van onder andere programma's op het gebied van employee en personal benefits. Op maandag 3 juli krijgen alle personeelsleden van Bartiméus een personeelspas. ProBenefit zorgt ervoor dat met deze personeelspas alle werknemers talloze kortingen krijgen. Daarmee is Bartiméus de eerste onderwijs- en zorginstelling in Nederland die deze vorm van tertiaire arbeidsvoorwaarden aan haar personeel aanbiedt.

Kortingen op autobrandstof, musea, hotels, attractieparken en nog veel meer, dat zijn onder andere voordelen van deze samenwerking. Bij de personeelspas hoort een benefit ringband waarvan de inhoud - die de vele aanbiedingen en acties bevat - elke drie maanden wordt vernieuwd. Met dit systeem is het mogelijk om actuele aanbiedingen snel voor alle werknemers beschikbaar te maken. Bartiméus heeft hiermee de primeur, waardoor de organisatie zich duidelijk onderscheidt van collega-organisaties. Dit ZorgBenefit programma maakt werken bij Bartiméus nu nog aantrekkelijker.

Nadat het benefit programma door ProBenefit uitvoerig is getest in een pilotproject, is het nu geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Het eerste contact met Bartiméus was al snel succesvol. Een interessante formule voor zowel werkgever als werknemer. Het benefit programma is zodanig opgesteld dat er maximaal van allerlei belastingvoordelen gebruik gemaakt kan worden. Daarom de introductie van deze samenwerkingsvorm op 3 juli aanstaande. Bartiméus wil met behulp van deze nieuwe beloningsvorm het werken in de zorg weer een stuk aantrekkelijker maken!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie