Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland-Zuid

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland-Zuid, 10.00 uur
Aanhouding bij verkeerscontrole

AMERSFOORT Gisteravond is een 21-jarige man uit Arnhem aangehouden bij het Centraal Station omdat hij in een onverzekerde en niet-APK-gekeurde auto reed. Hij heeft voor beide feiten een bekeuring gekregen.

Kop-staart botsing

WOUDENBERG Gistermiddag zijn een 33-jarige Amersfoortse en een 46-jarige Hooglandse gewond geraakt bij een kop-staart botsing bij de kruising Zeisterweg-Doornseweg-De Heygraeff. Een 25-jarige Amersfoorter kon niet meer op tijd remmen en botste achterop een andere personenauto. Hierbij raakten de 2 inzittenden in de voorste auto gewond en zijn met nekklachten naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht.

Bekeuringen voor parkeren op fietspad

WOUDENBERG Gistermiddag heeft de politie 31 wagens bekeurd voor het parkeren op het fietspad langs de Zeisterweg en 2 wagens voor het parkeren op de middengeleiding van de kruising.

Inmiddels had een getuige al gezien dat er al een fietser tegen een van de wagens op het fietspad was gereden. Dit parkeergedrag leverde gevaar op voor het overige verkeer en de politie ging over tot bekeuren.

Caravan in de brand

LEUSEN Gisteravond is een caravan aan de Asschatterweg in de brand gevlogen. De brandweer heeft het vuur geblust. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken door vandalen. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie