Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ton Geelen nieuwe Algemeen Directeur bij EMC

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ton Geelen nieuwe Algemeen Directeur bij EMC

Nieuwegein, 19 juni 2000 - EMC maakt bekend dat Ton Geelen per 1 juni is benoemd als Algemeen Directeur. In die functie is hij verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering van EMC in Nederland. Hij heeft de opdracht om de personeelssterkte te vergroten en omzetgroei te realiseren in zowel de traditionele groeimarkten als de bankwereld, telecommunicatie en industrie, als in de nieuwe wereld van e-commerce. Geelen volgt Marc Sterenberg op, die binnen EMC de functie van Business Development Manager heeft aanvaard.

Ton Geelen (36) is een doorgewinterde IT-manager met veel relevante ervaring in sales en management. In zijn 11-jarige loopbaan bij Hewlett-Packard heeft hij diverse sales management functies bekleed. Het laatste jaar werkte Geelen als European Director Sales & Channels voor de Internet Business Services Group van AT&T-Unisource.

EMC
EMC Corporation, gevestigd in Hopkinton, de Verenigde Staten, is marktleider in de snel groeiende markt voor intelligente enterprise opslagsystemen, software, netwerken en services. Ook op technologisch gebied loopt EMC voorop. De producten van het bedrijf dragen zorg voor opslag, toegang, beheer en bescherming van informatie, vanuit alle belangrijke IT-omgevingen, waaronder Unix, Windows NT, Linux, mainframes en andere platforms. EMC is genoteerd aan de New York Stock Exchange en beschikt over eigen vestigingen in de meeste landen, waaronder EMC Computer Systems (Benelux) B.V. in Nieuwegein. EMC maakt tevens deel uit van de S&P 500 Index. Voor meer informatie over EMC en haar producten: www.emc.com.
Voor meer informatie:
EMC Computer Systems (Benelux) B.V., tel: 030 600 92 00, contactpersoon: Karin Klerk of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, tel : 023 562 82 08, contactpersoon: Berith Selling (e-mail: (beriths@monogram.nl)) of Robert W. de Moll (e-mail: (robertdm@monogram.nl)).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie