Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet Society organiseert weer het Grote Goeroe Debat

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ben Tiggelaar, Gerard van Vliet, Pyns Bosker, Daniel Erasmus, Peter Vervest, Hans Appel
Zes Goeroes, Zes Boeken


Nog zes dagen en dan vindt onze laatste activiteit voor de zomervakantie plaats:

HET GROTE GOEROE DEBAT

Volgende week maandagavond treden in Amsterdam enkele van Nederlands meest vooraanstaande internetgoeroes aan voor een stevig debat.

Onder het mom van een goeroe is pas een goeroe als hij zijn gedachten ook op papier heeft durven zetten, hebben we bovenstaande mannen bereid gevonden met elkaar maar vooral ook met u, de aanwezigen, in discussie te gaan. Over internet en hoe het nu allemaal verder moet.

Discussieleider is Sanderijn Cels, bekend van internet, tv en haar eigen boeken en artikelen.

Het Grote Goeroe Debat vindt plaats in de sfeer die u gewend bent van onze maandelijkse Derde-Maandagavond-van-de-Maand-Borreldebatten. Informeel, gezellig en volop netwerken.

Studiereizen
Een belangrijke reden om aanwezig te zijn (en te betalen!) is de bestemming van de opbrengst: studiebeurzen voor studenten uit Afrika. Afrika heeft op internetgebied nog een heel eind te gaan. ISOC en ANMA vragen daarom ook in dit opzicht uw support.

Toegang
Op deze avond is iedereen welkom. Anders dan normaal is de toegang echter niet gratis. Wie zich VAN TE VOREN aanmeldt en ON LINE een bedrag van 100 Euro voldoet krijgt behalve toegang maar liefst ZES boeken mee naar huis!
Alleen wie zich van tevoren heeft aangemeld EN heeft betaald ontvangt zeker alle boeken. Wie zich wel aanmeldt, maar niet gelijk betaalt is zeker van een plaats, maar krijgt de boeken alleen mee zolang de voorraad strekt. Aanmeldingen en betalingen via onze ticketing service krijgen namelijk voorrang!

www.isoc.nl/showactiviteit.asp?id=130

Datum: 19 juni
Aanvang borrel 17.30, aanvang debat 19.00
Plaats: ArenA, Schravesandestraat 51 Amsterdam

Aanmelden voor dit unieke Grote Goeroe Debat is verplicht en kan via onderstaande url. Iedereen is welkom (zolang u maar betaalt ;-). Nodig dus vooral ook vrienden of collega's uit!
www.isoc.nl/showactiviteit.asp?id=130

www.isoc.nl
www.anma.nl

Met vriendelijke groet,

Internet Society Nederland

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie