Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NCM gebruikt PKI-oplossing van Celo Communications

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

NCM gebruikt PKI-oplossing van Celo Communications

Best, juni 2000 - - Celo Communications, wereldwijd leverancier van oplossingen op het gebied van digitale handtekeningen, levert de internetbeveiligingsoplossing voor kredietverzekeringsmaatschappij NCM. De PKI-oplossing biedt klanten van NCM de mogelijkheid veilige elektronische transacties uit te voeren via internet. Deze geavanceerde mogelijkheid heeft grote voordelen voor zowel NCM als haar klanten.

"De reden waarom we nog geen investeringen hadden gedaan om alle communicatie via internet mogelijk te maken was de veiligheid. Met de nieuwe webbeveiliging van Celo kunnen we echter tegemoetkomen aan alle eisen op het gebied van vertrouwelijkheid, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie