Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marktmakers geven voorkeur aan oplossingen van BroadVision

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Marktmakers geven de voorkeur aan oplossingen van BroadVision
BroadVision e-business applicaties vormen de drijvende kracht achter marktplaatsen voor constructiematerialen tot handgeknoopte tapijten en metaalwaren

Huizen, 19 juni 2000 - Een aantal toonaangevende marktmakers - bedrijven die als eerste inspelen op opkomende markten - heeft gekozen voor BroadVision-applicaties ten behoeve van hun e-commerce-activiteiten via digitale marktplaatsen, zowel voor de inkoop als de verkoop. Deze ondernemingen, die actief zijn in gespecialiseerde markten, werken inmiddels met BroadVision-applicaties of doen dat binnenkort. Onder deze bedrijven bevinden zich BuildNet, e-Exchange.com, e-Greenbiz.com, e-Purchasing.nl, eRugGallery.com, idmarket.com, PlanetSalvage.com en WorldMetal.com.

De producten van BroadVision staan internationaal bekend als de drijvende kracht achter complexe websites voor grote ondernemingen in de bank-, retail-, reis- en hightech-industrie. Een groeiend aantal elektronische marktplaatsen en digitale beurzen kiezen voor de e-business-oplossingen van BroadVision, en geven daarmee aan dat de voorzieningen die BroadVision biedt voor de business-to-businessmarkt snel terrein winnen.

"De meeste digitale marktplaatsen en business-tot-business-beurzen willen dat hun onderneming op dezelfde manier klanten kan benaderen als de business-to-consumer-sites," verklaart Pehong Chen, CEO van BroadVision. "Waar het om gaat in deze nieuwe marktplaatsen is het beheren van de e-commerce-waardeketen. Daarbij gaat het hoofdzakelijk om het op effectieve wijze verwerven en aanwenden van marktplaatsintelligentie, en om het bewerkstelligen van de interactie tussen de marktplaats en zijn klanten en leveranciers."

"We hebben gekeken naar de concurrentie, maar waren veel meer onder de indruk van de mogelijkheden voor personalisatie van BroadVision One-To-One Commerce," zegt Chris Duffy, chief technology officer van idmarket.com, de digitale marktplaats voor productidentificatie items, zoals labels en etiketten. "De applicaties van BroadVision bieden dynamische inhoudelijke overzichten zodat we individuele klanten kunnen lokaliseren op basis van demografische informatie, hun plaats in de toeleveringsketen en hun locatie in het land, waardoor we content kunnen leveren die specifiek op die kenmerken is afgestemd."

Digitale marktplaatsen zijn afhankelijk van 'many-to-many'-kanalen, die een groot aantal kopers met een groot aantal verkopers verbinden. Dit in tegenstelling tot de 'point-to-point'-beurzen die bij business-to-consumenttransacties gebruikelijk zijn. BroadVison ontwikkelt haar business-to-business en digitale toepassingen om in te kunnen spelen op de complexe transactiebeurzen en goede klantenservice te kunnen verlenen, ongeacht het gebruikte kanaal.

eRugGallery.com heeft bijvoorbeeld een virtuele bazaar ontwikkeld voor handgeknoopte tapijten. eRugGallery.com gebruikt daarvoor een op Internet gebaseerd visueel platform dat tapijtkopers, groothandelaren en retailers de gelegenheid biedt duizenden tapijten online te bekijken en te kopen. "We gebruiken de efficiency van Internet om de grootste virtuele online-lijst van eersteklas producten te creëren," zegt Jean Claude Brunache, senior vice-president verkoop en marketing bij eRugGallery.com. "Virtuele markten vormen een groeiende categorie in de e-commercemarkt. Alleen al in de branche van handgeknoopte tapijten is er een voorraad ter waarde van meer dan $ 15 miljard. We kozen voor BroadVision omdat we ervan overtuigd waren dat hun applicaties de aanvragen op onze sites goed konden afhandelen en dat zij konden helpen met het naadloos integreren van back office-functies."

Een andere online beursportal, WorldMetal.com, richt zich op de metaalindustrie. Door gebruik te maken van BroadVisions One-To-One Business Commerce, stelt de online metaalbeurs metaalbedrijven en -handelaren van over de hele wereld in staat deel te nemen aan veilingen en het verrichten van inkopen. WorldMetal.com biedt geregistreerde leden toegang tot industriële nieuwsvoorziening en online handelsdiensten, en bedient zich daarbij van zowel de Engelse als de Chinese taal. WorldMetal.com is van plan haar diensten voor de courante ijzerhandel, inclusief staal, rond het eind van het jaar uit te breiden naar die voor de nonferro-metalen, zoals koper en aluminium. Op deze wereldwijde marktplaats van metaalproducenten en
-handelaren zullen ook dienstverleners zoals banken, verzekerings-, transport-, inspectie- en energiebedrijven kunnen deelnemen. WorldMetal.com koos voor de BroadVision-producten vanwege de snelle time-to-market, schaalbaarheid, open standaarden en uitgebreide personalisatiemogelijkheden.
BroadVision groeit mee
Anticiperend op grote verkeersstromen en transactievolumes kozen onderstaande digitale marktplaatsen voor BroadVision vanwege haar aanzienlijke reputatie als leverancier van krachtige en schaalbare e-business applicaties. Ondanks de recente terugval van sommige Internetbedrijven verwacht Forrester Research de komende twee jaar in digitale marktplaatsen een explosieve volumegroei van meer dan het
75-voudige van de huidige omvang. De marktonderzoeker baseert zich op analyse-interviews bij bedrijven die al actief zijn in de business-to-businessmarkt. Wanneer ondernemingen e-commerceplannen ontwikkelen, ontwikkelt de aard van de transactie zich snel van enkelvoudige aankopen tot complete combinatieleveringen, offertes, veilingen en beurzen. Op langere termijn zullen online-marktplaatsen meer moeten bieden dan een bemiddelingsfunctie. Zij zullen wegen moeten vinden om analyses en informatie van hoge kwaliteit aan te bieden, of het transactiegeoriënteerde aanbod moeten uitbreiden.

"Om e-Greenbiz.com tot een toonaangevende business-to-business site te maken voor de groenvoorzieningindustrie, hadden we een oplossing nodig voor het implementeren van krachtige, schaalbare en veilige e-commerce-voorzieningen," zegt John E. Cochran, president en CEO van e-Greenbiz.com, Inc. "Daarom wisten we dat de door ons gekozen e-business-solution moest zorgen voor een compleet pakket aan diensten en functies van front-end tot back-end, inclusief customer relationship marketing, productservice en beheer van de toeleveringsketen. BroadVision geniet een solide reputatie inzake betrouwbare service, ongeacht het transactievolume of de s ite-omvang. Dit vormde voor ons een aantrekkelijk aspect omdat we een systeem wilden dat in staat was grote hoeveelheden gegevens te verwerken ten behoeve van kopers en verkopers van 'groene' producten. We verwachten zeer druk verkeer en we weten dat BroadVision ons kan helpen dit te verwerken."

Nieuwe, op BroadVision gebaseerde digitale markplaatsen

BuildNet, Inc.: een online-beurs voor aannemers, distributeurs en producenten van bouwmaterialen die het gebruikers mogelijk maakt om bouwmaterialen en diensten op bouwgebied te kopen en te verkopen, alsmede voor het naadloos verstrekken van informatie over de bouwwereld. Voor het verkrijgen van toegang kunnen aannemers een van BuildNets constructiemanagementsystemen gebruiken, of elk ander op BuildNet afgestemd systeem. Distributeurs en producenten kunnen hun systeem op BuildNet afstemmen door eenvoudigweg hun elektronische catalogus en voorraadoverzicht op BuildNet aan te sluiten.

e-Exchange.com: 's werelds eerste mondiale, onafhankelijke handelsbeurs voor IT-producten en -diensten via Internet. e-Exchange.com is een site waarop kopers en verkopers over grote partijen computerhardware en -software kunnen onderhandelen. De site stelt distributeurs, handelaren, producenten en leveranciers in staat zaken te doen met commerciële partners en overtollige voorraden te distribueren of om voorraden onmiddellijk aan te vullen. e-Exchange.com heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Hongkong.

e-Greenbiz.com: een marktplaats voor de verhandeling via Internet van producten voor de groenvoorziening en daarvoor benodigde materialen. e-Greenbiz.com levert diensten aan de 'groene industrie' (landschapsarchitecten, hoveniersbedrijven, boom- en plantenkwekers, tuincentra en producenten van materialen voor deze bedrijven) met een onafhankelijke, veilige digitale beurs voor de uitwisseling van hoogwaardige, recente branche-informatie. Leveranciers gebruiken GreenProDirect, het transactiemanagementsysteem van de site, om hun marketingbereik te vergroten, hun klanten- en leveranciersbestanden uit te breiden en de transactiekosten terug te dringen.

e-Purchasing.nl: een Nederlandse virtuele business-to-business marktplaats die klanten een volledige reeks onderhouds-, reparatie- en productiemiddelen (MRO: maintenance, repair, operating) aanbiedt, waaronder kantoorbenodigdheden, computers, elektrotechnische onderdelen, gereedschap en bevestigingsmaterialen.

eRugGallery.com: een virtuele beurs voor de verhandeling van 'visuele producten' door het bijeenbrengen van kopers en verkopers van hoogwaardige handgeknoopte tapijten. De website toont gedetailleerde digitale afbeeldingen van tapijten, biedt visuele zoekmogelijkheden en herbergt een industrieel gestandaardiseerd taxatiesysteem. De benadering van eRugGallery.com kan ook interessant zijn voor andere waardevolle items, zoals kunst, antiek en sieraden.

Idmarket.com: een onafhankelijke en beveiligde digitale marktplaats voor de verhandeling van verpakkings- en identificatiemiddelen, zoals plakplaatjes, labels, membraanschakelaars, naamplaten en etiketten. idmarket.com automatiseert en stroomlijnt het transactieproces, spaart daarbij tijd en geld uit voor de kopers, en biedt nieuwe zakelijke bronnen voor verkopers.

Online Asset Exchange: 's werelds grootste beurs voor surplus gereedschap en machines voor metaalbewerking, apparatuur voor de luchtvaart, zeevaart, medische toepassingen en drukkerijen, alsmede chemische apparatuur. De beurs voorziet in uitgebreide specificaties en offertes, productlijsten, zoekmogelijkheden op categorie en uitgebreide informatie over tweedehands machines en apparatuur.

Planet Salvage: een wereldwijde digitale business-to-business-beurs voor bergings- en sloopindustrie, voor het kopen en verkopen van onderdelen voor auto's, boten, motoren, trucks, landbouwwerktuigen, zwaar materieel en andere machinerie. De site bedient bergings- en sloopbedrijven, onderdelen- en carrosseriebedrijven, herstelwerkplaatsen, veilingen van autoverzekeraars, aannemers en leveranciers van landbouwmachines.

WorldMetal.com: een betrouwbare, rendabele en effectieve online metaalbeurs met een alles-in-één metaalencyclopedie, die zich richt op een breed scala aan klanten, waaronder fabrikanten, handelaren, distributeurs, energiebedrijven en andere deelnemers aan de waardeketen van de mondiale metaalindustrie.

Over BroadVision
BroadVision Inc., opgericht in 1993, is marktleider in het leveren van oplossingen op het gebied van One?To?One Relationship Management voor de 'Extended Enterprise'. De One?To?One internet toepassingen van BroadVision stellen organisaties in staat om marketing communicatie, transacties, producten, diensten en ondersteuning te personaliseren en te koppelen aan de individuele behoeften van werknemers, partners en klanten. BroadVision One?To?One toepassingen ondersteunen 'mission critical ' zakelijk gebruik en zijn voorzien van een robuuste en schaalbare architectuur. Tevens ondersteunen zij beveiligde transacties en zeer snelle verwerking van handelingen zoals heden ten dage vereist wordt in het electronisch zaken doen. De BroadVision oplossingen voor Relationship Management omvatten zowel produkten als diensten van BroadVision en haar wereldwijde netwerk van partners. Meer informatie over BroadVision kunt u vinden op: www.broadvision.com/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
BroadVision, contactpersoon: Wouter Teijema, tel. 035 - 524 90 10, e-mail: (wteijema@broadvision.com)
of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, contactpersoon: Judy van Kamperdijk,
tel. 023 - 568 82 08, e-mail: (judyvk@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...