Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Weekagenda stadsbestuur Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 19-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer actueel

Weekagenda College

Maandag 19 juni

09.00 uur Raadscommissie Middelen

19.30 uur Raadscommissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Luchthaven/PUMMS
Dinsdag 20 juni

15.30 uur De wethouders Schoenmaker en Van der Linden zijn aanwezig op de receptie ter ere van de beëindiging van de werkzaamheden van projectbureau CORUS in de Runway Lounge op de Luchthaven Schiphol.
Woensdag 21 juni

09.30 uur Wethouder Schoenmaker is aanwezig op het symposium "Technologie voor de toekomstige Nationale Luchthaven" bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, Anthony Fokkerweg 2 te Amsterdam.

11.30 uur Wethouder Görtemöller geeft het officiële startschot voor het van start gaan van de activiteiten van de Agrarische Natuurvereniging Haarlemmermeer op het land van de familie Koeckhoven, Venneperweg 150 te Nieuw-Vennep.

15.30 uur Burgemeester Van Houwelingen reikt de prijzen uit aan de winnaars van het gemeentelijke Omnibusonderzoek 2000 van de afdeling Onderzoek en Statistiek

16.30 uur Wethouder Görtemöller is aanwezig bij de zomerborrel van Stichting Amsterdam Promotion in het Rosarium, Amstelpark 1 te Amsterdam.

Donderdag 22 juni

09.30 uur Wethouder Van Popering is aanwezig bij de start van de informatieve bijeenkomst m.b.t. klachtenregeling en medezeggenschap in de kinderopvang

14.00 uur Gemeenteraadsvergadering

Vrijdag 23 juni

19.30 uur Wethouder Van der Riet is aanwezig op de receptie van Tennisvereniging "Badhoevedorp", Edisonstraat 5, ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan.
Maandag 26 juni

19.30 uur Raadscommissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Luchthaven/PUMMS in het Dorint Hotel, Sloterweg 299, Badhoevedorp.

Dinsdag 27 juni

20.00 uur Raadscommissie Sport, Recreatie en Floriade.
Woensdag 28 juni
08.30 uur Raadscommissie Algemene Bestuurszaken
15.30 uur Wethouders Görtemöller en Schoenmaker verrichten een officiële handeling ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de kantoorvilla's Appelaer en Perelaer aan de Burg. Van Willigenlaan te Hoofddorp. De receptie vindt plaats in een feesttent op het terrein van "De Fruittuinen". 16.00 uur Wethouder Spijkers verricht de prijsuitreiking voor de prijsvraag "Visie openbare ruimte", waarvoor gemeenteambtenaren een foto in konden zenden van een stukje Haarlemmermeer onder het motto "het lot van teveel".
Donderdag 29 juni
08.45 uur Raadscommissie Economische Zaken en Grondbedrijf. 15.30 uur Wethouders Görtemöller en Schoenmaker zijn aanwezig bij de officiële openstelling van de ontsluitingsweg T-106 en Airport Business Park Lijnden.
Maandag 3 juli
09.00 uur Raadscommissie Middelen

Woensdag 5 juli
14.00 uur Raadscommissie Onderwijs en Sociale Zaken.
Indien niet anders vermeld is het raadhuis plaats van samenkomst

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie