Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van maandagmiddag
16:19 maandag 19 juni 2000

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Overstekende kat

VEENINGEN. Een 36 jr. man uit Veeningen raakte maandagmorgen lichtgewond doordat hij op de Willem Moesweg in zijn woonplaats met zijn auto tegen een boom botste. In een flauwe bocht moest de man uitwijken voor een overstekende kat. Hij verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De man werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


*

Aanhanger gestolen

WACHTUM. In het afgelopen weekeinde werd bij een viaduct in de Oosterhesselerweg in Wachtum een aanhanger gestolen. De aanhanger, eigendom van een bedrijf uit Apeldoorn, stond achter hekken en was ook nog eens met een slot vastgemaakt.


*

Inbraken

WESTDORP. Uit de keuken van een in aanbouw zijnde woning aan de Schoonloerstraat in Westdorp werd in de nacht van zondag op maandag een combimagnetron ter waarde van f. 2500,- gestolen. Men kwam binnen door een raam te forceren.

ASSEN. In het afgelopen weekeinde werd er ingebroken in een bedrijf aan de W. A. Scholtenstraat in Assen. Een deur werd opengebroken. Uit het bedrijf werd voor naar schatting f. 15.000,- aan elektrisch gereedschap gestolen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie