Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

StorageTek en Legato promoten Celestra-architectuur SAN's

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
StorageTek en Legato promoten open Celestra-architectuur voor SANs
Hoofddorp, juni 2000 - - Tijdens EuroStorage 2000 in Barcelona hebben StorageTek® en Legato Systems bekendgemaakt dat StorageTek toetreedt tot het Celestra Consortium. Het Celestra Consortium is een organisatie die een open en geïntegreerde architectuur promoot voor effectieve gegevensverplaatsing en effectief gegevensbeheer in Storage Area Network (SAN)-omgevingen. Het consortium is opgericht door Legato Systems en biedt een forum dat zowel het inzetten van open technologie vereenvoudigt als efficiënte integratie bevordert.

De strategie van StorageTek is gericht op het leveren van SANaps™ Foundation Blueprints die intelligentie toevoegen aan het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie