Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 20-06-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Gewond na val met fiets
EMMELOORD - Op de Espelerlaan zijn gisterochtend twee meisjes met hun fiets gevallen. Een van hen, een 14-jarige meisje uit Espel, is na de val even bewusteloos geweest en had een wond aan haar kin. Het personeel van de ambulance besloot beiden voor onderzoek over te brengen naar het Dr. Jansenziekenhuis.

Gewonden bij aanrijdingen
DRONTEN - Bij een aanrijding gisteren aan het begin van de middag tussen een 45-jarige automobilist uit Dronten en een 38-jarige automobiliste uit Swifterbant is de eerste ernstig gewond geraakt. De Drontenaar kwam aanrijden vanaf de Ketelmeerdijk en verleende geen voorrang aan de vrouw die vanuit de richting van de Ketelbrug de kruising met de Beverweg naderde. Een aanrijding ontstond en de traumahelicopter werd ter plaatse geroepen om te helpen met het stabiliseren van de 45-jarige. Met hulp van de brandweer is hij uit zijn auto gehaald en per ambulance met vermoedelijk hersenletsel overgebracht naar het AMC in Amsterdam. De automobiliste uit Swifterbant raakte ook gewond en is overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. Beide auto's zijn total loss afgesleept.

DRONTEN - Nadat gistermiddag een 44-jarige automobilist uit Almere op de kruising van de Oude Dronterweg met het fietspad dat parallel loopt aan de Dronterringweg geen voorrang gaf aan een bromscooter, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Dronten, ontstond een aanrijding. De jongen en zijn passagier (ook 16 uit Dronten) raakten gewond (aard van de verwondingen onbekend) en zijn per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. De automobilist bleef ongedeerd. De scooter is ernstig beschadigd overgebracht naar het politiebureau.

Verdachte ontsnapt en achterhaald
DRONTEN - Een verdachte die gistermiddag werd verhoord in het politiebureau wist in een onbewaakt moment via het raam te ontsnappen. Hij werd gezien door twee getuigen, die de achtervolging inzetten en hem wisten te tackelen. Een motoragent, die al vlak in de buurt was, heeft hem daarna overgenomen. De verdachte is opnieuw ingesloten in het politiebureau; dit keer in een ruimte zonder raam.
Brand in tractor
LELYSTAD - De brandweer moest gisterochtend uitrukken nadat de melding kwam dat op de Houtribweg een tractor met aanhangwagen in brand stond. De brandweer heeft het vuur, dat vermoedelijk door kortsluiting is ontstaan, geblust. Het wrak is afgesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie