Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goede resultaten cursus Aquaslank in Keerpunt Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Opnieuw goede resultaten na cursus aquaslank in aquapark Keerpunt

In zwembad aquapark Keerpunt is vorige week de 10 weken cursus aquaslank succesvol afgesloten.In totaal vielen de twintig deelnemers
100 kilo af. Uitschieter was mevrouw A. Treebosch met een gewichtsverlies van 9.8 kilo. Dit resultaat leverde haar een
10 banenkaart op. Om dit resultaat vast te houden kunnen de deelnemers elke donderdagavond tussen 19.45 uur en 20.30 uur meedoen aan de "BlijfBij" les. In deze les blijven de voedingsadviezen achterwege maar komen wel de diverse aquasporten, zoals aquajoggen en aquarobics aan bod.

Begin september vangt er weer een nieuwe cursus aquaslank aan. In deze cursus gaan de deelnemers 10 weken achtereen aquasporten en krijgen zij voedingsadviezen van een dietiste. Deze 10 weken zullen beslist geen lijdensweg worden. In tegendeel, de deelnemers gaan op een plezierige wijze aan zichzelf werken en in een gezellige sfeer wordt gestreefd naar een beter figuur en een betere conditie. Daarnaast zullen zij ontdekken hoe ontspannend en veilig bewegen in water is.
De resultaten in voorgaande cursussen geven aan dat de combinatie van anders eten en bewegen in water zeer effectief is.
Alvorens de nieuwe cursus in september van start gaat wordt er een informatie-avond gehouden.
Belangstellenden krijgen op deze avond tevens de mogelijkheid om na het theoretische deel zelf te ervaren wat bedoeld wordt met bewegen in water.
Voor meer informatie kunt u bellen met aquapark Keerpunt; 079-3436262.Gemeente Zoetermeer © June 2000

Last update: 20 June 2000 (11:06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie