Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gouden Gids' Nationale telefoongids via WAP bereikbaar

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gouden Gids' Nationale telefoongids nu ook via WAP bereikbaar Particuliere en zakelijke telefoonnummers nu mobiel te raadplegen.

Amsterdam, 20 juni 2000 - De Nationale telefoongids is voor de WAP gebruiker vanaf nu ook te raadplegen via de grotere WAP-portals. Een overzicht van particuliere adressen en telefoonnummers, inclusief de Gouden Gids bedrijfsgegevens van heel Nederland.

Na CD-Rom en Internet is de Nationale telefoongids vanaf heden eveneens via WAP toegankelijk. Net als op Internet beschikt men over de meest actuele informatie.
Slechts de eerste drie letters van de naam of woonplaats zijn nodig om de gewenste gegevens te vinden. Met de fonetische zoekmogelijkheid kan ook worden gezocht als de exacte spelling van een naam niet bekend is. Dat werkt snel en makkelijk.

Thomas Snyder, Business Development Manager Gouden Gids bv: "Voor iedere soort gebruiker is het momenteel mogelijk onze producten te raadplegen. Via WAP, Internet (www.nationaletelefoongids.nl en www.goudengids.nl), het boek en via de CD-Rom."
Voor degenen die nog niet in het bezit zijn van een Wap-telefoon kan met WAP kennisgemaakt worden op www.ggms.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie