Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DUBO-centrum: milieuconvenant sportaccommodaties ondertekend

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Milieuconvenant sportaccommodaties ondertekend

Op 8 juni jongstleden hebben verschillende partijen het Convenant Energie en Milieu voor Zwembaden, Kunstijsbanen en Sporthallen ondertekend. De inzet is het verbeteren van de energie- en milieuzorg in deze sector. De looptijd van het convenant is tien jaar.

Het convenant is ondertekend door de ministers Pronk (VROM) en Jorritsma-Lebbink (Economische Zaken), staatssecretaris Vliegenthart (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en vertegenwoordigers van Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF), het Nederlands Instituut voor Lokale Sport en Recreatie (LC), de Vereniging Kunstijsbanen Nederland (VKN) en de Vereniging van Recreatieondernemers in Nederland (RECRON).

Met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie