Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaaroverzicht MKB-Nederland geeft visie op ondernemen

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

20-06-2000
Jaaroverzicht MKB-Nederland geeft Visie op Ondernemen' Visie op Ondernemen\' is het thema van het Jaaroverzicht 1999/2000 van MKB-Nederland. Het 68-pagina\'s tellende Jaaroverzicht bevat een beschrijving van de activiteiten op de diverse beleidsterreinen. Ook de vijf clusters, de regio, de Stichting Projecten, Jong MKB-Nederland, Vrouw en Onderneming, de Stichting Maatschappelijk Ondernemen en MKB Adviseurs krijgen aandacht.
Verder bevat het Jaaroverzicht een interview met de staatssecretaris van Economische Zaken, G. Ybema. Hij roemt de dynamiek van de Nederlandse economie en de bijdrage daarin van het midden- en kleinbedrijf. Als belangrijkste verandering ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie