Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA-student Van der Hoorn wint scriptieprijs

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamUvA-student wint scriptieprijsMélanie van der Hoorn, in 1999 afgestudeerd in de Culturele antropologie, heeft op 15 juni De Groene-Boekman Scriptieprijs 1999 gewonnen, een samenwerking tussen De Groene Amsterdammer en de Boekmanstichting. Van der Hoorn won de prijs met haar scriptie The negative (of the) city: unbuilt projects and undesirable architecture in Vienn, waarin zij de besluitvorming met betrekking tot architectuurplannen in Wenen analyseerde. De politicoloog Henk Schulte Nordholt was haar begeleider.

De jury, die bestond uit wetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten (waar onder de cultuursocioloog van de UvA, Nico Wilterdink), ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie