Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming korpschef korps landelijke politiediensten

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Benoeming korpschef Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) Een persbericht bij het onderwerp Politie

20 juni 2000
Met ingang van 1 september 2000 is de heer M.A. Beuving benoemd tot korpschef van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). Hij volgt de heer J.E. de Wijs op die per 1 september 2000 met functioneel leeftijdsontslag (FLO) gaat.
De heer Beuving (53 jaar) is sinds juni 1995 korpschef van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. Daarvoor was hij als projectleider reorganisatie / beoogd korpschef verantwoordelijk voor de samenvoeging van de vier gemeentelijke politiekorpsen en het district Drenthe van het korps Rijkspolitie. Vervolgens werd hij in april 1994 benoemd tot korpschef van de regiopolitie Drenthe.
De heer Beuving is sinds 1970 werkzaam bij de politie en heeft diverse functies bekleed bij de rijkspolitie Friesland, Apeldoorn en Drenthe.
De benoeming van de heer Beuving vindt plaats in het kader van het management-developmentbeleid politie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie