Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Zuid-Holland maakt eigen visie op mobiliteit

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


20-06-2000

Provincie maakt eigen visie op mobiliteit

De provincie Zuid-Holland ontwikkelt, samen met haar bevolking en belangengroeperingen, een geheel eigen visie, hoe de mobiliteit de komende decennia in de drukstbereden provincie geregeld moet worden. In toenemende mate is mobiliteit geen vraagstuk meer dat op zichzelf staat, maar waar de leefbaarheid en economie direct afhankelijk van zijn, aldus gedeputeerde Norder van verkeer en vervoer. Het provinciebestuur wil met een gedegen, toekomstgerichte, breedgedragen visie, uitvoering geven aan het Nationale Verkeers- en Vervoersplan en sturing aan de mobiliteits-problematiek op regionaal niveau. Minder files, betere openbaarvervoers-voorzieningen en een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie