Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aeon Oakwood: nieuw adres voor geheugen in België

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AEON OAKWOOD

Nieuw adres voor geheugen in België

Nieuw adres voor geheugen in België

Rijswijk, 20 juni, 2000: Aeon Oakwood bestaat al ruim 11 jaar in Nederland en doet sinds 8 jaar zaken op de Belgische markt. De tijd was rijp om een tweede kantoor te openen in België. Door in Zaventem een kantoor te openen komen wij in België dichter bij de klant te staan. Dit is belangrijk omdat wij 'customer intimacy' zien als voorwaarde voor goede en langdurige relaties. Aldus Hans Haar, algemeen directeur Aeon Oakwood.

Sinds April wordt de vestiging gerund door Luc Van den Berghe en is gevesitigd in Zaventem. Aeon Oakwood is gespecialiseerd in geheugenmodules, een markt die Van den Berghe heel goed kent: Ik heb bij Dane Elec, Inelco en Ingram Micro gewerkt. Door jarenlange ervaring ken ik de markt door en door. Aldus Luc Van den Berghe.

Het Belgische kantoor fungeert louter als verkoopkantoor. De voorraad bevindt zich in Nederland. Aeon Oakwood België werkt samen met UPS voor vlotte transfers tussen Nederland en België. Het Belgische kantoor richt zich net als het hoofdkantoor op het brede kanaal, van groot tot klein. Men wil zich ook op de retail richten. Op termijn wil Aeon Oakwood eventueel ook in Frankrijk een vestiging openen.---

Over Aeon Oakwood B.V.
Aeon Oakwood, opgericht in 1989, is in de ruim 10 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een marktgerichte handelsonderneming met 40 werknemers en een omzet van 120 miljoen gulden per jaar. Aeon Oakwood levert nationaal en internationaal geheugenmodules en cpu s voor de ICT markt. Tevens distribueert zij peripherals waaronder monitoren en grafische kaarten. Alsmede netwerkprodukten, waaronder routers, modems en wireless ethernet kaarten. Zij heeft langdurige strategische partnerships opgebouwd met de belangrijke producenten als Hyundai, Dataram, MCT, Southland, ELSA.

Nadere informatie voor de pers is verkrijgbaar bij:

Aeon Oakwood B.V.
Afd. externe communicatie
Tel : 070 770 00 60
Fax : 070 770 00 37
E-mail: f.luttik@aeon-oakwood.com

20 jun 00 16:23

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie