Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N215 tussen Nieuwe Tonge en Oude Tonge afgesloten

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


15-06-2000

N215 tussen Nieuwe Tonge en Oude Tonge voor tien dagen voor het verkeer afgesloten

In verband met frees- en asfalteringswerkzaamheden wordt het gedeelte van de hoofdrijbaan van de provinciale weg N215 tussen Nieuwe Tonge en Oude Tonge voor tien dagen voor het verkeer afgesloten. De werkzaamheden beginnen op dinsdag 20 juni om 9.00 uur en zullen uiterlijk vrijdagavond 30 juni zijn afgerond. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Het verkeer uit de westelijke richting zal bij de rotonde Middelharnis via de zuidelijke randweg worden verwezen naar de Oudelandsedijk en vervolgens via de Tilsedijk en de Lageweg naar de Schaapsweg worden geleid. Uitsluitend verkeer met een bestemming in Nieuwe Tonge kan zijn weg via de N215 vervolgen. De feitelijke afsluiting van de weg vindt plaats ten zuiden van de Molendijk/Noorddijk te Nieuwe Tonge bij km 23.700.

Verkeer uit oostelijke richting zal ter hoogte van km 26.300 naar de parallelweg worden geleid. Hiertoe zal de parallelweg tijdelijk worden geopend voor autoverkeer en zal er éénrichtingsverkeer worden ingesteld (met uitzondering van fietsers en bromfietsers). Tevens zal er een tijdelijke snelheidslimiet van 30 km per uur voor de parallelweg gelden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie