Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Amsterdam: activiteiten in andere opzet

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Jaarvergadering FNV Amsterdam
Regio Noordholland - Regiowerk.Noord-(Holland@fnv.nl)
Op 20 juni is tijdens de jaarvergadering besloten dat de FNV de activiteiten in een andere opzet gaat verrichten.In Amsterdam is voor een organisatie als de FNV veel te doen. De bonden zijn goed georganiseerd, er bestaan actieve kadergroepen. Op 20 juni werd de jaarvergadering gehouden van de FNV Amsterdam. Op de agenda stond onder meer de nieuwe werkstructuur van het kaderwerk. De vergadering is tot de conclusie gekomen dat de nieuwe organisatie uitgewerkt kan worden.

Dit betekent dat er een viertal werkgroepen gaan komen:

Economie en arbeidsmarkt

Sociale zekerheid, Uitkeringsgerechtigden- en ouderenwerk

Multicultureel

Belastingservice

Daarnaast komt er een coördinatiegroep, waarin vanuit elke FNV-bond een kaderlid zitting neemt. Deze kaderleden moeten goed op de hoogte zijn van de activiteiten van de bonden en inzicht hebben wat de genoemde werkgroepen doen. Ook is de coördinatiegroep verantwoordelijk voor het beheer van de financiën en het secretariaat FNV in Amsterdam.

In september gaan de werkgroepen en de coordinatiegroep op cursus. Heeft u belangstelling voor een van de FNV-activiteiten in en rond Amsterdam? Meldt het ons via Regiowerk.Noord-(Holland@fnv.nl)(NoordHolland).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie