Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omgangsvormen.nl kreeg website award van ANWB.nl

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

De site www.omgangsvormen.nl kreeg onlangs in de rubriek van Promotor, de website award via www.ANWB.nl en wordt vanuit verschillende sites, zoals o.a. het kennisnet, www.leren.nl, de startpagina, www.lichaamstaal.nl en in de site van www.de-wijk-is-van-ons-allemaal.nl gelinkt.

Op 21 april j.l.kreeg de site een vermelding in de Volkskrant met het onderschrift: Fout! Je colbert uittrekken als de gastheer zijn jasje nog aan heeft. En drie zoenen is teveel van het goede!

Onlangs werd door Kennisnet een link naar de site gemaakt met de tekst: Een site om goede manieren te leren! Wat mag je bijvoorbeeld met je handen eten?

Deze site is een initiatief van Caroline M. Rozendael. De site omgangsvormen staat niet vol met omgangs-regels maar geeft over door de sitebezoekers gevraagde, opgemerkte en aangeraden onderwerpen tien zo algemeen mogelijke tips over omgangsvormen!!

Er is voor ieder wat wils door de vele verschillende onderwerpen die aan bod komen. De bezoeker kan zelf vragen stellen en opmerkingen maken. Wanneer er meerdere vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp dan worden deze in tien tips verwerkt in de wekelijkse nieuwe bijdrage. Caroline Rozendael gaat verder in op actuele onderwerpen, zoals twee weken geleden de tien tips voor niet voetbal fans. De site pretendeert niet volledig te zijn, voor belangstellenden die alles over 'etiquette' willen weten is een boekenlijst met ISBN-nummers opgenomen.


Onderwerpen die werden eerder werden behandeld zijn: Tips voor/over: bedanken; begraven, begroeten, boeken, buren, eten met de hand, kantoormanieren, kleding, koninginnedag, moederdag, luchtjes, voor opvoeders, paasbest, voor sprekers, straattips, tafelmanieren, telefoneren, uitnodi(gin)gen en over vrijheid. Deze week verschenen naar aanleiding van vele aan de site gestelde vragen tien tips over kledingvoorschriften. Naast de tips kunnen de bezoekers aan de site ook andere sites bezoeken die vaak verband houden met het behandelde onderwerp.
Het emailadres van de site is cmrozendael@omgangsvormen.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie