Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speelvoorzieningen voor jongeren in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Persberichten >> Speelvoorzieningen voor jongeren

Op voorstel van wethouder W.J. Stolte van onder meer sport is het College van burgemeester en wethouders accoord gegaan met de aanleg van een speelvoorziening voor jongeren op het gemeentelijk sportterrein aan het Pomonaplein. Het ontwerp gaat uit van geasfalteerde ruimten voor skatevoorzieningen (skate-ramp) en diverse balsporten (waaronder bijvoorbeeld voetbal, basketbal, volleybal). Verder wordt het sportterrein toegankelijk gemaakt vanaf de Mient. De kosten voor deze jongerenvoorziening bedragen fl. 585.000. De betrokken partijen zullen nog een beheerconvenant sluiten om afspraken vast te leggen over beheer, onderhoud, toezicht en activiteiten van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie