Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennisgeving Capelle a/d IJssel, winkelvergunning

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Openbare kennisgeving

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat namens de eigenaar, Galvano Vastgoed BV, een aanvraag is binnengekomen voor het verlenen van vrijstelling voor detailhandel in keukens en badkamers voor respectievelijk 900 m² en 800 m² in het pand aan de Lylantsebaan 3 in Capelle aan den IJssel.

Het verzoek gaat vergezeld van een branche-onderzoek. Gelet op de resultaten van dit onderzoek zijn burgemeester en wethouders voornemens, op grond van het bepaalde in artikel 3 lid, onder a, van het bestemmingsplan Hoofdweg Herziening I en II, vrijstelling te verlenen voor detailhandel in keukens voor 900 m² en detailhandel in badkamers voor 800 m².

De op het voornemen tot het verlenen van vrijstelling betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 22 juni 2000, gedurende vier weken, op werkdagen van 8.00 uur tot 19.00 uur en op maandag tot 20.00 uur, voor een ieder ter inzage in het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111 in Capelle aan den IJssel.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk bedenkingen indienen tegen het voornemen om vrijstelling te verlenen bij: Burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie