Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IJsselcollege werkt aan vervolg van Capelle 2020

Datum nieuwsfeit: 20-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


IJsselcollege werkt aan vervolg van Capelle 2020

Kunnen jullie nu alvast oefenen! Met deze boodschap en met de Opdrachten voor de Stad uit concept Strategische Visie/Stadswerkplan Capelle 2020 gingen 35 leerlingen van het IJsselcollege op pad.

Zeven groepjes leerlingen werkten ieder, als adviesbureau, een opdracht uit. De adviseurs interviewden in totaal zon 260 Capellenaren over de verschillende uitwerkingen. Zo onderzocht een groep onder welke voorwaarden een discotheek mogelijk gemaakt zou kunnen worden, voor welke leeftijdscategorie die disco bestemd zou moeten zijn en hoe om te gaan met het beperken van overlast. Coördinerend wethouder Capelle 2020, Ton Oster, nam de zeven adviezen in ontvangst. De wethouder reageerde met de woorden: Ik ben onder de indruk van jullie adviesaanpak. En ik vind het ook prima dat jullie op deze manier met de toekomst van de stad bezig zijn. Het is straks in 2020 tenslotte jullie stad!

Op 3 en 4 juli besluit de gemeenteraad over de concept-visie. Het eindboekje wordt op 9 september gepresenteerd tijdens een stadsdiner voor alle deelnemers van Capelle 2020. Zij ontvangen zeer binnenkort een uitnodiging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remus Aussen, Hoofd communicatie/projectleider Capelle 2020, telefoon 010 - 2848 220.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie