Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 21-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

STROOMSTORING TREFT POLITIEBUREAU UDEN Door een stroomstoring is dinsdagmiddag het politiebureau in Uden enige tijd telefonisch niet bereikbaar geweest. Rond 16.45 uur kwam de omgeving rond het bureau geheel zonder stroom te zitten. Burgers die het bureau belden kregen direct de melding dat telefoonverkeer vanwege een storing niet mogelijk was. Rond 19.30 uur was een groot gedeelte hersteld en telefoonverkeer weer mogelijk. De storing ontstond na een overbelasting in een transformatorhuisje aan de Land van Ravensteinstraat in Uden.

INBRAAK IN WONING Dinsdag is tussen 07.00 en 15.00 uur ingebroken in een woning aan de Wiekslag in Veghel. De bewoner ontdekte bij thuiskomst dat een ruitje bij de voordeur vernield was. Uit de woning verdween een motorpak en sieraden. De schade is nog onbekend. Dinsdag is eveneens ingebroken in een woning aan het Bolkenplein in Veghel. De bewoners missen een spaarpot en sieraden. Het is onbekend hoe men is binnengekomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie