Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 21-06-2000 2ePersbericht21juni2000

Politieberichten

Eindhoven: Aanranding
Woensdagmiddag omstreeks 16.15 uur is op de Veldm. Montgomerylaan een 17- jarige fietster uit Eindhoven door een onbekende man aangerand. Zij fietste daar. Een onbekende snorfietser, die haar inhaalde, sprak het meisje aan. Direct daarop kneep de man haar in de billen en vroeg haar te stoppen. Het meisje gaf te kennen daar niet van gediend te zijn. Onmiddellijk daarna reed de snorfietser weg.
Helmond: Diefstal portemonnee
Woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.00 uur is van een 15- jarig meisje uit Helmond haar portemonnee gestolen. Zij was aan het zwemmen aan de Berkendonk. Bij haar terugkomst bemerkte ze dat haar portemonnee uit haar tas verdwenen was.

Budel : Zakkenrollen
Een 35-jarige vrouw uit Budel is woensdagmorgen rond 9.45 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw was aan het winkelen op het Capucijnerplein en had haar portemonnee in een netje van haar buggy liggen. Toen de vrouw haar portemonnee met ongeveer f. 2000,- wilde pakken bleek deze te zijn verdwenen.
Nuenen: Inbraak
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een cultureel centrum aan het Park in Nuenen. De dader gooide een ruit in, doorzocht een aantal kasten en nam uit het pand enkele honderden guldens mee.
Geldrop: Heling bromfiets
Een 25-jarige Geldroppenaar is woensdagmiddag om 13.15 uur op de Dwarsstraat in Geldrop aangehouden. De man reed op een bromfiets die op 18 januari dit jaar in Valkenswaard was gestolen. Hij verklaarde de brommer te hebben gekocht. De Geldroppenaar is voor verder onderzoek ingesloten en de bromfiets is in beslaggenomen.
Geldrop: Diefstal goederen
Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 13.00 uur zijn er vanaf een winkelparkeerterrein aan de Bleekvelden meerdere dozen met Clip & klaar clips weggenomen. De dozen waren even daar-voor nabij het magazijn gelost.

Best: Visserijwet controle
Bij een Visserijwet controle op diverse waterlocaties zijn woensdag vijf personen bekeurd voor het vissen zonder visvergunning en het niet voorhanden hebben van een sportvisakte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie