Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Effenaar Eindhoven: Grrrl Power Zone

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

woensdag 21: E-zone: 21.00: f 5,-
Grrrl Power Zone
Live: Sorus
High Art
(Lisa Cholodenko, 1998, 101 min, VHS)
Dj's Las Chicka's Flamadas
geen voorverkoop
Vanavond zijn de vrouwen aan de macht! Sorus is de all-grrrl Eindhoven Rockcity rock/grunge/emo band die ons (na de film, gratis en voor niks) een lekker poepie laat ruiken. Eindhoven Rockcity's heetste Dj's Las Chicka's Flamadas maken het feestje af met hun onnavolgbare platenmix!
In High Art, de debuutfilm van Lisa Cholodenko die tevens ook het scenario schreef, staat 'High' voor zowel haar vaste relatie met heroïne als voor fotografie als een verheven kunst. Maar in eerste plaats is High Art een film over een jonge assistent editor die wordt ingewijd in de hedonistische, homo-erotische leefwereld van een ex-fotografe. Syd raakt vanaf het eerste bezoek gefascineerd door de foto's die in Greta's en Lucy's woning hangen en het gezelschap waarin deze zich bevinden. Een scene van drank, heroïne en feestjes die in een collectieve roes eindigen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie