Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Integrand en Studenten.net

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDENTEN.NET

SAMENWERKING INTEGRAND EN STUDENTEN.NET

Deze week werd in Utrecht op feestelijke wijze een strategische samenwerking bezegeld tussen Studenten.net (www.studenten.net) en Integrand (www.integrand.nl). Voor beide partijen betekent dit een expansie van het dienstenpakket voor dezelfde doelgroep: studerend Nederland. De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor drie jaar. Eerder werkte Integrand op dit gebied samen met Intermediair van uitgever VNU.

INVULLING

Studenten.net brengt haar expertise in op het gebied van databasemarketing. Studenten.net zorgt voor een vernieuwing van de site (technisch, hosting, design) van Integrand. Integrand zal haar zakelijke klanten attent maken op de mogelijkheden van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie