Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra hulp gemeente Delft aan uitgeprocedeerde asielzoekers

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

De gemeente Delft gaat extra hulp bieden aan uitgeprocedeerde en afgewezen asielzoekers. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Het gaat dan om vluchtelingen die zich in de laatste fase van de asielprocedure bevinden of net uitgeprocedeerd zijn en vluchtelingen waarvan de voorwaardelijke vergunning tot verblijf niet wordt verlengd. Het gaat hierbij nu om circa 25 personen.

ROA- en VVTV-cliënten die bijna of helemaal uitgeprocedeerd zijn, bevinden zich vaak in een moeilijke situatie. Deze situatie wordt veelal gekenmerkt door een aantal specifieke knelpunten. Zij hebben een lange asielprocedure doorlopen, waarbij ze weinig ontwikkelingskansen hebben ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie