Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: 14-Jarig meisje uit AZC zoek

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Grootegast 21-06-2000 14-Jarig meisje uit AZC zoek
Mogelijk verband met einde asielprocedure

Woensdag 21 juni 2000

De politie is op zoek naar de 14-jarige Saadia BOUCEKINE uit het asielzoekerscentrum aan de Industrieweg in Grootegast. Het uit Algerije afkomstige meisje is sinds twee weken spoorloos verdwenen. Ze is op maandag 5 juni voor het laatst gezien in de omgeving van het Nienoordcollege aan de Waezenburglaan in Leek.

Saadia keerde die dag niet terug van school in het AZC in Grootegast. Ze blijkt met onbekende bestemming te zijn vertrokken. Haar verdwijning houdt mogelijk verband met het feit dat ze binnenkort met haar ouders Nederland zou worden uitgezet in verband met het beëindigen van de asielprocedure. Onderzoek in de omgeving en bij meerdere asielzoekerscentra heeft niets opgeleverd.

Saadia is ongeveer 1.50 m. Ze heeft een slank postuur en lang zwart haar tot over de schouders. Op de dag van haar verdwijning was ze gekleed in een rode lange broek en een rode jas met witte strepen. Ze droeg op die dag een zilveren ring, een gouden ketting, gouden horloge en gouden oorbellen.

Mensen die informatie kunnen verstrekken over Saadia BOUCKINE en/of haar verblijfplaats worden verzocht te bellen met Regiopolitie Groningen, bureau Leek, telefoon 0 50 5 997 200 of met het algemene telefoonnummer van Regiopolitie Groningen, 0 50 5 995 995.

N.B. Er is een foto van Saadia beschikbaar.

Afdeling Communicatie: 0 50 - 5 995 010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie