Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten Politie Over Betuwe

(INLINE]

Woensdag, 21 juni 2000

Diefstal uit een auto in Huissen

Een 26 jarige inwoonster van Arnhem deed aangifte van diefstal van de radio/cd-speler met twee cd's uit haar auto. Een portierruit werd ingeslagen en de auto bekwam lakschade. De auto stond geparkeerd op het Ot en Sienpad te Huissen. De auto-inbraak vond plaats op dinsdag tussen 14.30 en 21.00 uur.
Aanrijding in Huissen

Op het Looveer te Huissen, ter hoogte van de afslag naar het zwembad, vond op dinsdagmiddag omstreeks 14.40 uur een ongeval plaats tussen en bromfiets en een personenauto. De bromfietsbestuurder uit Huissen liet bij het naar links afslaan de doorgang niet vrij voor de uit tegenovergestelde richting komende personenauto, bestuurder door een
22 jarige vrouw uit Arnhem. Beide voertuigen werden beschadigd.
Dodelijke aanrijding A15 in Valburg

Vanmorgen kreeg de politie omstreeks 05.00 uur bericht dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Rijksweg A 15, zuidelijke rijbaan, onder de gemeente Valburg.Toen de politie terplaatse kwam bleek dat er een auto zwaar beschadigd was. Naast die auto lag de 49 jarige bestuurster, afkomstig uit Arnhem. Zij was terplekke aan haar verwondingen overleden.Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurster , door onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijtgeraakt is. Zij is met haar auto over een sloot geschoten en raakte enkele fruitbomen aan de rechterkant van de weg. De bestuurster heeft vermoedelijk geen gordel gedragen.

(INLINE]

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Tel: (0481)377777/(026)3266666
Fax: (0481)378001
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie