Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beheerplan voor bosgebied Birkhoven-Bokkeduinen Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort


s 21 juni 2000

Beheerplan voor bosgebied Birkhoven-Bokkeduinen

Het bosgebied Birkhoven-Bokkeduinen is belangrijk voor de bewoners van Amersfoort. Het bos is recreatie- en natuurgebied. Om beide functies ook in de toekomst optimaal te houden, hebben burgemeester en wethouders een Beheerplan Bosgebied Birkhoven-Bokkeduinen laten opstellen.

Wandelen, fietsen, de hond uitlaten, spelen, van de natuur genieten, joggen, paardrijden... het bosgebied Birkhoven-Bokkeduinen wordt intensief voor recreatie gebruikt. Daarnaast heeft het bos als onderdeel van het uitgestrekte natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug ook grote ecologische en landschappelijke waarde. De bedoeling van het beheerplan is dat beide functies in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie