Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie kindervoorstellingen in Slottuintheater Zeist

Datum nieuwsfeit: 21-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Woensdag 21 juni eerste kindervoorstelling

Drie keer feest in een week in het Slottuintheater

ZEIST - In het Slottuintheater kunnen kinderen volgende week woensdag 21 juni naar de eerste echte kindervoorstelling komen kijken. Kindertheater Urf speelt dan Drakenspuug. Een voorstelling over een koningin en haar kok die op zoek gaan naar& spuug van draken. Het gaat over 'afscheid nemen en verdriet', maar het is vooral een heel leuk stuk waar kinderen èn hun ouders heel hard om kunnen lachen.

De voorstelling begint om 14.30 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Wie meer wil weten kan bellen met 030-6910465: de infolijn van het Slottuintheater. 24 uur per dag bereikbaar.

Drakenspuug is de eerste voorstelling van een hele drukke week in het Slottuintheater, die zorgt voor een theatrale start van de zomer. Want op vrijdagavond 23 juni is er alweer een voorstelling. Met ook een leuk stuk voor kinderen: het Land van Andersom van Genesius en de opera- en musical klas van de Zeister Muziekschool. Die avondvoorstelling begint om 19.30 uur en ook dan mag iedereen weer gratis naar binnen.

Zondag 25 juni maakt de trilogie in het openluchttheater achter Slot Zeist vol: dan is er vanaf 13.30 weer een hele middag lang van alles te doen. Met rockband Poppenkast, speciaal voor kinderen, een swingend koor en dansers en een band voor iedereen. Ook gratis te zien en te horen.

Het Slottuintheater ligt in de tuinen van Slot Zeist aan de Zinzendorflaan 1 in Zeist. Te bereiken via de witte brug aan de achterkant van het Slot. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk en iedereen mag komen en gaan wanneer hij wil.

Alleen voor jullie zelf:

Als je meer wilt weten, bel dan met Hans van Oosterhoudt, tel. 030-6910840.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie